appelbanaan

Appelbananen zijn zoet met een rijke, licht pittige bananen smaak die sterk verschilt van de zachte zoetheid die typisch is voor de Cavendish- of Williams Hybrid-variëteiten. Het vruchtvlees van de appelbanaan is steviger en romiger, terwijl de andere variëteiten zacht en zetmeelrijk zijn. De vruchtmaat is meestal kleiner en is een perfecte natuurlijke snack voor zowel kinderen als volwassenen.

Onze Hawaiian Crown™-selectie is afgeleid van een Braziliaanse dwergvariëteit waarvan wordt aangenomen dat deze in 1855 vanuit Tahiti op Hawaï is geïntroduceerd.

De hoge kwaliteit en zoete smaak van Hawaiian Crown™ Appelbananen zijn het resultaat van de combinatie van rijke vulkanische grond en een ideaal klimaat. Onze teeltlocaties zijn zorgvuldig gekozen vanwege de optimale omstandigheden en schone ziektevrije omgeving, waardoor we premium fruit kunnen produceren met veel minder chemicaliën.

We plukken onze bananen volledig volgroeid, zodat ze goed en gelijkmatiger kunnen rijpen, met een veel betere smaak. Zoek dus naar het Hawaiian Crown™-label om te weten dat u het allerbeste krijgt!

Verse Appelbananen bestellen? Good Exotic Food